Loader
Wat doen we
De Connectie specialist in webdesign, huisstyle, camerabeveiliging, gps tracking en meer tegen een EERLIJKE prijs
zakelijk, De Connectie, creatief, designer, website, nederland, belgie, amsterdam, huisstyle, beveiliging, camera, gps tracking, business, clean, creative, portfolio, loenermark, meeuwen-gruitrode, gerard van der poel, webdesign, eerlijke prijs, wifi, netwerk, onderhoud, projectmanagement, inessensalmere, drukwerk
16670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16670,bridge-core-2.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ONZE SPECIALISMEN

En hebben we de expertise of techniek niet in huis dan maken wij DE (perfecte) CONNECTIE voor u.

THUISWERKEN

Thuiswerken en gebruik maken van Google Meet/Microsoft Teams/Slack of een ander platform? Heb je problemen met de professionele realisatie of met je ICT apparatuur? Dan kunnen wij je helpen. Dat doen we natuurlijk betaalbaar en snel. Ben je kleine ondernemer en wil je, je medewerkers online hebben? Ook daarbij kunnen we on-site hulp bieden en/of een maatoplossing creëren. Zorg er voor dat je weet met wie je zaken doet en wie je toegang geeft tot je pc of laptop. Check altijd referenties, kijk op politie.nl of het bedrijf bekend staat en Google bedrijf en naam van de remote ondersteuner. Eerst checken, dan klikken!

Home slide 01 De Connectie
Website en Hosting

WEBSITES

Heden ten dagen is een website/webshop onontbeerlijk. Maar waar ga je beginnen en hoe hou je de kosten onder controle? Wij werken met een uitgebreide intake en een checklist waarbij alle aspecten aan bod komen. Aan de hand van deze intake en checklist stellen we samen een contract op en leggen dat vast. Zo komen we beide niet voor verrassingen te staan en houd u de regie. Wij kunnen ook uw hosting (waar de website op het web staat) en het onderhoud voor u doen. Omdat wij dit complete pakket kunnen bieden bent u maar met 1 partij bezig en blijft het overzichtelijk.

HARDWARE

Stel u voor dat u al uw data of zelfs alle data van uw klanten kwijt bent? Het beheer van uw machines er steeds bij inschiet tot de machines zelf besluiten uit te gaan. Iedereen zijn eigen hardware koopt of meeneemt waardoor er totaal geen lijn in de datastromen bestaat. U niet weet welke hardware er binnen uw organisatie nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. De Connectie kan u bij al deze (en meer) zaken adviseren of zelf het gehele beheer overnemen zodat u gewoon verder kan. ICT hoeft niet duur te zijn zolang u ervoor zorgt dat het beheer in vertrouwde handen is.

Hardware De Connectie
Training de Connectie

TRAININGEN/CONSULTING

Gebruik van (nieuwe) software, het beheer van uw website, een netwerk upgrade, noem het maar op. Alles valt of staat met kennis en efficiënt gebruik van de faciliteiten binnen uw organisatie. Veel tijd gaat verloren aan het zoeken naar de juiste tools en onvoldoende kennis van de voor handen zijnde technieken. Van training on site tot projectbegeleiding, wij zijn daar een uitstekende partner voor u in.

SMART HOME

Het slimme huis (kantoor) is eindelijk binnen handbereik en betaalbaar aan het worden. Van slimme lampen tot automatische gordijnen, bewegingsmelders die de taak uitvoeren die u aangeeft tot rook/CO melders welke u op uw gsm op de hoogte stellen. Het is mogelijk en deze markt is alleen maar aan het groeien. Maar de implementatie is nog een ingewikkeld stukje werk. De Connectie kan u hier volledig bij assisteren.

Smart Home De Connectie
Camerabeveiliging De Connectie

CAMERABEVEILING

Van kantoor tot winkel, van woonhuis tot parkeergarage, camera’s kom je overal tegen. Zelfs de politie onderkend inmiddels de camerabeelden van privé personen. Ook deze markt ondergaat een verandering en wordt hierdoor betaalbaarder. Maar dan wil u wel de beste beelden voor de juiste prijs. Hier zijn wij uw partner. Wij adviseren en implementeren uw systeem naar uw wensen onder een strikt budget. Ook onderhoud kunt u bij ons onderbrengen. Camera’s zijn niet zalig makend maar schikken wel af en gelukkig hebben dan we de beelden nog! I.v.m privacy kunnen we helaas geen voorbeelden in ons portfolio laten zien.

HUISSTIJL EN DRUKWERK

Dat uw bedrijf een duidelijke en eenduidige uitstraling moet hebben is van het grootste belang. Van visitekaartje tot website, folders tot factuur zelfs de bedrijfskleding moeten de unieke identiteit van uw bedrijf weergeven. Uw huisstijl is een gekozen en unieke presentatie van uw bedrijf naar buiten. Daar zal de (nieuwe) klant of relatie uw bedrijf aan herkennen en mee identificeren. De Connectie kan dit alles voor u ontwikkelen en tot in de puntjes uitwerken.

GPS tracking De Connectie

GPS TRACKING

Ook hier is de markt weer sterk aan het veranderen. Of u nu het gebruik van uw wagenpark wil inzien of uw privé voertuigen/apparatuur wil kunnen vinden bij vermissing, voor alles is een tracker. Wij bieden systemen welke werken met een eigen SIM kaart. Hierbij maakt u alleen de kosten welke u nodig vindt en als u toch alles ” live” wil kunnen zien, dan is dat ook een optie. Het biedt geen 100% garantie maar wel een extra veiligheid.

DRONE FOTO EN VIDEO

Waar voorheen een vliegtuig of helikopter voor nodig was kan nu met een drone. Overal kom je deze beelden tegen maar in de kwaliteit zit een groot verschil. Wij kunnen full 4K videobeelden en RAW foto’s maken van uw activiteit, kantoor, huis of locatie. De bewerking van de beelden kunt u zelf doen of ook door ons laten verzorgen. Ook hier werken we ook weer met een strak budget. I.v.m privacy kunnen we helaas geen voorbeelden in ons portfolio laten zien.

Drone De Connectie